2023. január 22.-29. ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

2023. január 22.-29.

ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (január 22.)

          8.30: Hívekért

         18.00: Hálából  /Gitáros zenei szolgálat/

        

SZERDA (jan.25.)-Szent Pál apostol ü.

        18.00: † Dezső édesapa lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK (jan. 26.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (jan. 27.)

        18.00: † Csillag Mihály halálának 10. évfordulójára

 

VASÁRNAP (január 29.)-Évközi 4. vasárnap

         8.30: † Gizella édesanya lelki üdvéért

       18.00: † Szabó Nándor és neje Újhelyi Mária, valamint Marsai család

                  elhunytjai lelki üdvéért

 

·       Jan. 27-én pénteken a 2. csoport következik a takarításban, előre is köszönjük!

·       Szombaton egész napos szentségimádás lesz reggel 6-tól este 20 óráig, éljünk a lehetőséggel.

·       Jövő vasárnap az esti szentmisében lesz az elsőáldozásra készülő gyermekek bemutatása, imádkozzunk értük.

·  Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség január 28-án szombaton tartja téli találkozóját a kosdi plébánián. 12 éves kortól várják a fiatalokat. A program 9 órakor kezdődik, és a 16 órai szentmisével zárul. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon olvashatók. Szeretettel ajánljuk a fiataloknak ezt a programot!

·     2. gödi lelki adoptálást a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap, febr.5-én  a felsőgödi 18:00 órai szentmise keretében fogjuk elindítani fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban! Kérdés esetén a sekrestyében lehet érdeklődni.

·       A keresztény újságok árát a sekrestyében lehet befizetni.

·    2023. júl. 25. és aug. 7. között Lisszabonban rendezik meg az Ifjúsági Világtalálkozót, melyre Ferenc pápa hívja a világ fiataljait. Az idén az egyházmegye 30 főnek az utazását tudja támogatni. Febr. 4-én a váci Madách Imre Művelődési Központban kerül sor a „PontVeled” című ifjúsági rendezvényre, és egyúttal a világtalálkozó előtalálkozójára. Mindkét rendezvényre január 27.-ig lehet regisztrálni. Részletek a mente.hu/lisszabon valamint a mente.hu/jubileumok/pontveled oldalakon olvashatók.

·   Ismét szeretnénk támogatni a Makkosjánosiban élő testvéreket. Ezért kérjük, hogy aki tartós élelmiszert tudna felajánlani, szentmisék előtt vagy után tegye a gyóntatószék melletti részre. Előre is köszönjük az adományokat!

·    Köszönjük mindazok munkáját, akik tegnap délelőtt segítettek a betlehem lebontásában, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT