2022. december 11.-18. ADVENT 3. VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. december 11.-18.

ADVENT 3.  VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (december 11.) -GAUDETE VASÁRNAP

          8.30: Schneider és Czirkó család † tagjaiért

         17.40: Adventi gyertyagyújtás a templom előtti téren

         18.00: Hívekért          

 

KEDD (dec. 13.)-Szent Lúcia szűz és vértanú e.

           6.00: Roráte igeliturgia

 

SZERDA (dec.14.)-Keresztes Szent János e.

           6.00: Roráte szentmise: † Ferencért és szülőkért

 

CSÜTÖRTÖK  (dec. 15.)

          6.00: Roráte igeliturgia

 

PÉNTEK (dec. 16.)

          6.00: Roráte szentmise: †Kiss Pál lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (december 18.)-Advent 4.vasárnapja

          8.30: Galambos család élő és † tagjaiért

        17.40: Adventi gyertyagyújtás a templom előtti téren

        18.00: Kövér és Csanda család elhunytjaiért /Gitáros zenei szolgálat/

 

·     Ma délután 4 órakor „Szállást keres a Szent család” adventi ájtatosság lesz, szeretettel hívjuk a Testvéreket a közös imádkozásra-éneklésre.

·     Dec. 13-án kedden este 6 órától 8 óráig énekes dicsőítés lesz az Oltáriszentség előtt, itt a templomban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

·     Dec. 17-én szombaton 9 órától közösségi munkára hívjuk a Testvéreket a templomba. A fenyőfa beállításához férfi munkaerőre lenne szükség. Közben elvégeznénk a templom nagytakarítását, ehhez kérjük szépen a hölgyek és fiatalok segítségét is. A munka után, kb. 12 órától kezdődne a szentségimádás este 20 óráig.

·  Dec. 18-án vasárnap délután 4 órakor a Gaude kórus és vendégei karácsonyváró koncertje lesz az alsógödi Szent István templomban, melyre szeretettel hívják az érdeklődőket.

 

·  Jelenits István atya idén ünnepli 90.-ik születésnapját. Ebből az alkalomból a Piarista Diákszövetség szentmisében köszönti őt, dec. 16-án pénteken 17 órakor, Budapesten, a Duna-parti Piarista Kápolnában. A főcelebráns Erdő Péter bíboros úr lesz, akinek Jelenits atya annak idején tanára volt a pesti piarista iskolában. A szentmisére szeretettel várnak mindenkit.

·   Dec. 21-én szerdán 18 és 19 óra között gyónási lehetőség lesz. Eközben ünnepre hangoló adventi imaórát tervezünk szentségimádással, az akolitusok és a Szent Imre kórus részvételével. Szeretettel várjuk a Testvéreket, készüljünk együtt Megváltónk születésére.

·     Közösségünk készül templomunk felszentelésének 100. évfordulójára. Ezzel kapcsolatban most egy kérdőív kitöltésére kérjük a testvéreket. A kérdőív online és papíron is kitölthető. Kérjük vigyék haza a padokra kihelyezett kérdőíveket, és terjesszék családjukban, baráti körükben. Előre is köszönjük, hogy időt szánnak erre a fontos előkészületre.

 

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT