2022. június 26. – július 3. ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. június 26. – július 3.

ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (június 26.)

          8.30: Élő unokáért

         18.00: Zsezserán család élő és † tagjaiért

 

SZERDA (június 29.)

        18.00: Szülőkért és Testvérekért

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (június 30.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (július 1.)

        18.00: Bajnógel, Molnár és Kelemen család elhunytjaiért

 

VASÁRNAP (július 3.)-Évközi 14. vasárnap

          8.30: † Szülőkért

        18.00: Hívekért

 

·       A pénteki templombúcsú alkalmából ma 13 órától családi délutánra hívjuk a Testvéreket a plébánia udvarára.  Az ebédhez kérjük hozzanak magukkal tányért és evőeszközt. Az ebéd mellé szívesen fogadunk a hölgyektől süteményt, az uraktól italt, üdítőt.

·       Július 1-én pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Az idei Göd in God plébániai tábort július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várunk mindenkit!  Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”. Lehet még jelentkezni a plébánia honlapján lévő regisztrációs linken, vagy pedig papír alapon a hátul kitett jelentkezési lapon.

·  Az aug. 22. és 26. közötti lengyelországi buszos zarándoklatra 35.000 Ft előleg befizetésével hivatalosan  a sekrestyében még lehet jelentkezni, ugyanott kapható részletes tájékoztató is.

·       Akiket gyalogos zarándoklat érdekel, azok a salvator.hu honlapon találnak részleteket. Júliusban Szaniszló atya vezet gyalogos zarándoklatot Krakkóba, augusztus elején pedig Czestochowába indul gyalogos zarándoklat Kristóf atya vezetésével. Részletes információkat Kristóf atyától is lehet kérni.

·    Július 2-án szombaton Veresegyházon kerül megrendezésre a Váci Egyházmegyei Családtalálkozó, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket! Részletek a plakáton és a www.csaladtalalkozo.hu oldalon találhatók.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT