2022. június 12.-19. SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. június 12.-19.

SZENTHÁROMSÁG  VASÁRNAPJA

 

 

VASÁRNAP (június 12.)

          8.30: †Édesanyáért halála évfordulója alkalmából

         18.00: Imahadjárat a családokért

 

SZERDA (június 15.)

        18.00: Élő Anna gyermekért

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (június 16.)

        18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (június 17.)

        18.00: † Gál Péterné édesanya lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (június 19.)-Krisztus Szent Teste és Vére - Úrnapja

          8.30: Hívekért

        18.00: Hálából gyermekért

 

·       Ma délelőtt, a szentmise után VÁRUNK program lesz a plébánián, hívjuk a testvéreket.

·       A lelki adoptálók júniusi találkozója is most a reggeli szentmise után 9.30-tól lesz a plébánián.

·       Jún. 14-én kedden este 6 órakor szeretettel várunk mindenkit egy közös énekes, gitáros dicsőítésre az Oltáriszentség elé. Különösen is imádkozunk a békéért, a betegekért és a családokért. Az alkalom második felében lehetőség lesz személyes imát is kérni.

·       Akik szívesen részt vennének és eddig is segítettek az Úrnapi oltárok díszítésében, azokat szeretettel várjuk jún. 15-én szerdán este 7 órakor a plébániára egy rövid megbeszélésre.

·       Jövő vasárnap Úrnapja lesz. A körmenetre szeretnénk kérni segítőket, akik a baldahint és a zászlókat viszik, valamint szívesen fogadunk virágszirmokat is! Előre is köszönjük!

·       Június 17-én pénteken az 1. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Jún. 17-én pénteken este 7 órakor jótékonysági koncert lesz itt a templomban, melyet az Ökumenikus Segélyszervezet szervez a menekültek megsegítésére. Részletek a plakáton olvashatók.

·    Jún.18-án szombaton délután 4 órakor a Gödi Gaude kórus koncertje lesz az alsógödi Szent István templomban, melyre mindenkit szeretettel várnak, részletek a plakáton.

·     Az Észak-Duna Menti Nagyboldogasszony Közösség nyári táborba hívja a 12 év feletti fiatalokat Nagymarosra, július 4-9.-ig. Jelentkezni jún. 19.-ig lehet a mente.hu honlapon, vagy a facebook oldalukon.

·       Az idei Göd in God plébániai tábort július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várunk mindenkit!  Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”.

·  A korábban meghirdetett, aug. 22. és 26. közötti lengyelországi zarándoklatra 35.000 Ft előleg befizetésével a sekrestyében lehet jelentkezni, ugyanott kapható részletes tájékoztató is.

·     Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT