2022. május 29. – június 5. URUNK MENNYBEMENETELE FŐÜNNEPE

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2022. május 29. – június 5.

URUNK MENNYBEMENETELE FŐÜNNEPE

 

VASÁRNAP (május 29.)

          8.30: Három elhunyt plébános lelki üdvéért

         18.00: Tanczik és Ruzicska család élő és † tagjaiért

 

SZERDA (június 1.)

        18.00: Hálából

        18.45: Bibliaóra

 

CSÜTÖRTÖK  (június 2.)

        18.00: Csendes szentségimádás

PÉNTEK (június 3.)

        18.00: †Illés Ernő és neje Fehér Gyöngyi lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (június 5.)- PÜNKÖSD VASÁRNAP

          8.30: †Édesanyáért és Édesapáért

        18.00: Hívekért

 

·       Pünkösd hétfőn nem lesz szentmise!

·       Június 3-án pénteken elmarad az első pénteki beteglátogatás.

·       Június 3-án pénteken a 3. csoportot kérjük a takarításra, előre is köszönjük!

·       Szombaton még lesz csendes szentségimádás reggel 6-tól este 20 óráig. Utána (jún. 11.-től) szüneteltetjük a szombati alkalmakat és legközelebb ősszel folytatjuk.

·       "Íme, én elküldöm nektek Atyám ígéretét!" Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket egy Szentlélekváró virrasztásra a felsőgödi templomba jún.4-én szombaton este 9 óra és éjfél között. Örömút, dicsőítés és találkozás az Oltáriszentségben lévő Krisztussal és a Szentlélekkel. Várjuk mindazokat, akik szeretnének új erőre kapni, megújulni, vagy csak egy kicsit megpihenni az Úr jelenlétében és vágynak a Szentlélekkel való találkozásra!

·       A tavalyi évhez hasonlóan ismét megszervezzük Gödön a Közbenjáró Imahadjáratot a Családokért, június 12. és július 10.-e között. Jelentkezni a hátul kitett űrlapon, vagy a levelezőlistán, vagy ezen a kérdőíven: https://forms.gle/stmhe7y1DeE7EUZ37 lehet jún. 10.-ig.

·       A legközelebbi VÁRUNK program jún. 12-én lesz a plébánián. Akik tudnának vállalni részfeladatot, jelentkezzenek Udvardy Zoltánnál a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

·       Nyelvi napközis tábor lesz gyerekek és fiatalok számára Felsőgödön július 11.-15.-ig, Alsógödön júl.18.-22.-ig, érdeklődni és jelentkezni a hitoktatóknál lehet.

·       Az idei Göd in God plébániai tábort július 7-e és 10-e között tartjuk a felsőgödi plébánián, melyre szeretettel várjuk a családokat, egyedülállókat, kicsiket, nagyokat egyaránt. Az idei témánk: „A művészetek által Istenhez”. A játékok, sportprogramok, beszélgetések mellett lesz még kirándulás, festés, közös táncolás. Jelentkezni június közepéig lehet a plébánia honlapján lévő regisztrációs linken (https://forms.gle/tpYnhFEjJRMu3Bm29), valamint papír alapon is lesz lehetőség feliratkozni.

·       Halmosi István hirtelen és tragikus halálhíre nagyon megrendített mindannyiunkat és  elgondolkodtatásra késztetett. Úgy érezzük, hogy most még jobban össze kell tartanunk és szeretnénk lehetőségeink szerint segíteni a közösségünk nehéz és szomorú helyzetbe került tagjait. A Bozóky Alapítvány szeretné a maga eszközeivel támogatni a Halmosi családot, és szeretnénk legalább egy éven keresztül havi rendszeres támogatást nyújtani a családnak.

Ezzel kapcsolatban kérjük az egyházközség tagjait, és minden jóérzésű, segíteni akaró embertársunkat, hogy amennyiben teheti, egyszeri, vagy rendszeres pénzbeli adományát juttassa el a Bozóky Gyula Alapítvány számára! A család megsegítésére érkezett adományokat az alapítvány összefogja, koordinálja, és eljuttatja a családnak.

     Kérjük adományaikat az alapítvány számlaszámára juttassák el, megjegyzésben az „adomány a   Halmosi család számára” feltüntetésével.

     Alapítvány bankszámlaszáma:  64700069-10025080  (honlapon is megtalálható)

     Esetleges kérdéseikkel  keressék  Ilyés Benjámin-t (06-70-281-4073; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

 

·       Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT