HIRDETÉS 2021. július 18.-25. ÉVKÖZI 16. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. július 18.-25.

ÉVKÖZI 16. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (július 18.)

          8.30: † Annákért és élő Magdáért

         18.00: † Gyuláért

 

SZERDA (július 21.)

         18.00: † Józsefért, Szülőkért és Nagyszülőkért,

                     Hálából Szűzanyának

 

CSÜTÖRTÖK (július 22.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (július 23.)

         18.00: † Édesanya lelki üdvéért

 

VASÁRNAP (július 25.)-Évközi 17. vasárnap

          8.30: † Szarvas Ferencné Erzsébet lelki üdvéért

         18.00: Hips család élő és † tagjaiért

     

·       Július 23-án  pénteken a 2.csoport következik a takarításban,  köszönjük szépen!

·       Júl. 19.-23.-ig, hétfőtől péntekig nyelvi napközis tábor lesz itt a felsőgödi plébánián, melyet lengyel önkéntes fiatalok vezetnek gödi hitoktatók segítségével. Szeretettel várjuk azokat az iskolás korú gyerekeket is, akik korábban nem regisztráltak.  Délelőtt 9-12-ig az 1.-4.osztályosok számára, délután 14-17-ig pedig az 5.osztálytól középiskolás korú fiatalok számára lesznek a foglalkozások. Szárazsütemény és gyümölcs felajánlást szívesen fogadunk.

·       A NEK Titkárság a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezéseket. A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők, ugyanakkor a helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak. A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé! A pontos program és a jelentkezéshez szükséges minden információ elérhető a kongresszus honlapján, az iec2020.hu oldalon.

·       Gödi Barokk Napok keretében ma este 6 órakor az alsógödi templomban az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar koncertjére kerül sor. Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni, részletek a plakáton olvashatók, mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

·       Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a múlt heti Göd in God tábort megszervezték, lebonyolították, támogatták, Isten fizesse meg szolgálatukat!

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT