2021. június 27.-július 4. ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. június 27.-július 4.

ÉVKÖZI 13. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (június 27.)

          8.30: † Pintér szülőkért és testvérekért

         18.00: Zsezserán család † és élő tagjaiért

 

SZERDA (június 30.)

         18.00: Élő Attiláért és családjáért

 

CSÜTÖRTÖK (július 1.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (július 2.)-Sarlós Boldogasszony ü.

         18.00: Élő Józsefért

 

VASÁRNAP (július 4.)-Évközi 14. vasárnap

          8.30: Hívekért

         18.00:  † Marton Gábor lelki üdvéért

             

·       Gödi PLéd Napok néven napközis tábort szervezünk gyerekek és fiatalok számára július 19.-től 23.-ig. Jelentkezni kizárólag a plébánia honlapján lévő űrlapon lehet, szeretettel várjuk a gyerekeket!

·       Az idei Göd in God plébániai tábor július 8. és 11. között lesz a felsőgödi plébánián. Erre alsó- és felsőgödi testvérek jelentkezését egyaránt várjuk. A felsőgödi plébánia honlapján lévő űrlap kitöltésével lehet regisztrálni. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az kérjük, hogy Lenkovics Marcsit keresse személyesen, vagy pedig iratkozzon fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával, és szívesen segítünk a jelentkezésben.

·       Július 2-án  pénteken a 3.csoport következik a takarításban,  köszönjük szépen!

·       Jövő vasárnap a Szentszék javára lesz a perselygyűjtés, előre is köszönjük adományaikat!

·       Felhívjuk a Testvérek figyelmét, hogy a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus minden programjára regisztrálni kell, csak így lehet részt venni. Továbbra is keresünk egy önként vállalkozó személyt, aki segítene a csoportos regisztrációban, összefogná a felsőgödi jelentkezőket, és szeptemberben kísérné, irányítaná a csoportot a kongresszus programjaira! Június végéig még lehet jelentkezni az elsőáldozásra, amely szept. 5-én délután a kongresszus nyitó szentmiséjén  lesz! Ezentúl az Eucharisztikus Kongresszusért imádkozunk a szentmise végén.

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT