HIRDETÉS 2021. június 20.-27. ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. június 20.-27.

ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

 

VASÁRNAP (június 20.)

          8.30: Élő unokáért

         18.00: Hívekért

 

SZERDA (június 23.)

         18.00: † Józsefért

 

CSÜTÖRTÖK (június 24.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (június 25.) 

         18.00: Élő Andrásért

 

VASÁRNAP (június 27.)-Évközi 13. vasárnap

          8.30: † Pintér szülőkért és testvérekért

         18.00: Zsezserán család † és élő tagjaiért

             

·       Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik múlt vasárnap a családi napon segítettek, hozzájárultak a gulyásebédhez és a szép délutánhoz. Isten fizesse meg mindnyájuk szolgálatát!

·       Gödi PLéd Napok néven napközis tábort szervezünk gyerekek és fiatalok számára július 19.-től 23.-ig. Jelentkezni kizárólag a plébánia honlapján lévő űrlapon lehet!

·       Az idei Göd in God plébániai tábor július 8. és 11. között lesz a felsőgödi plébánián. Erre alsó- és felsőgödi testvérek jelentkezését egyaránt várjuk. A felsőgödi plébánia honlapján lévő űrlap kitöltésével lehet regisztrálni. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az kérjük, hogy Lenkovics Marcsit keresse személyesen, vagy pedig iratkozzon fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával, és szívesen segítünk a jelentkezésben.

·       Június 25-én  pénteken a 2.csoport következik a takarításban, előre is köszönjük!

·       Jún. 26-ától augusztus végéig szüneteltetjük a szombati szentségimádást!

·       Jún. 26-án este 6 órakor az alsógödi templomban lesz az Imahadjárat záró szentmiséje, melyet Marton Zsolt püspök atya mutat be. A mise után szerény agapét tervezünk, kérjük szépen a testvérek hozzájárulását ehhez (sütemény, üdítő).

·       Felhívjuk a Testvérek figyelmét, hogy a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus minden programjára regisztrálni kell, csak így lehet részt venni. Keresünk egy önként vállalkozó személyt, aki segítene a csoportos regisztrációban, összefogná a felsőgödi jelentkezőket, és szeptemberben kísérné, irányítaná a csoportot a kongresszus programjaira! Június végéig még lehet jelentkezni az elsőáldozásra, amely szept. 5-én délután a kongresszus nyitó szentmiséjén  lesz! Ezentúl az Eucharisztikus Kongresszusért imádkozunk a szentmise végén.

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT