HIRDETÉS 2021. június 13.-20. ÉVKÖZI 11. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2021. június 13.-20.

ÉVKÖZI 11. VASÁRNAP

 

 

VASÁRNAP (június 13.)

          8.30: Éváért és családjáért, valamint Édesanya halálának 50.évfordulójára

         18.00: Takács és Papp család élő és † tagjaiért

 

SZERDA (június 16.)

         18.00: † Antal lelki üdvéért

 

CSÜTÖRTÖK (június 17.)

         18.00: Csendes szentségimádás

 

PÉNTEK (június 18.) 

         18.00: Hálából lányunkért

 

VASÁRNAP (június 20.)-Évközi 12. vasárnap

          8.30: Élő unokáért

         18.00: Hívekért

             

·       Ma délután 13 órától a templombúcsú alkalmából családi délutánra hívjuk a testvéreket, családokat a plébánia udvarára. A gulyásebédhez kérjük mindenki hozzon magával tányért és evőeszközt! Az ebéd mellé szívesen fogadunk a hölgyektől süteményt, az uraktól pedig italt, üdítőt.

·       Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik templomunk búcsú ünnepét munkájukkal szebbé tették. Valamint köszönöm mindenkinek, akik Úrnapján valamilyen formában segítettek, Isten fizesse meg mindnyájuk szolgálatát!

·       Gödi PLéd Napok néven napközis tábort szervezünk gyerekek és fiatalok számára július 19.-től 23.-ig. Jelentkezni június 20.-ig lehet, kizárólag a plébánia honlapján lévő linken!

·       Az idei Göd in God plébániai tábor július 8. és 11. között lesz a felsőgödi plébánián. Erre alsó- és felsőgödi testvérek jelentkezését egyaránt várjuk jún. 20.-ig. A felsőgödi plébánia honlapján lévő űrlap kitöltésével lehet regisztrálni. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az kérjük, hogy Lenkovics Marcsit keresse személyesen, vagy pedig iratkozzon fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával, és szívesen segítünk a jelentkezésben.

·       A legutóbbi püspöki rendelkezés szerint a vasárnapi szentmisén való részvétel a hívek számára kötelező. Online közvetítés csak vasárnap reggel lesz a betegek számára.

·       Június 18-án  pénteken az 1.csoport következik a takarításban, előre is köszönjük!

·       Szombaton csendes szentségimádás lesz reggel 6 órától este 20 óráig, hívjuk a Testvéreket!

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT