HIRDETÉS 2020. november 22 – 29.KRISZTUS A MINDENSÉGKIRÁLYA főünnepe

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

 

VASÁRNAP (november 22.) - KRISZTUS A MINDENSÉG KIRÁLYA főünnepe

         8.30: †György János és felesége lelki üdvéért

         18.00: Sógor András és felesége lelki üdvéért

 

SZERDA (november 25.) Alexandriai Szent Katalin szűz és vértanú emléknapja

         18.00: Fazekas család élő és + tagjaiért.

 

CSÜTÖRTÖK (november 26.)

         18.00: Szentségimádás

 

 PÉNTEK (november 27.)

         18.00: Móricz család + szeretteiért.

 

VASÁRNAP (november 29.) Advent I. vasárnapja

         8.30: + Édesapáért.

         18.00: Hálából.

 

·       Ezen a héten a 3. csoport következik a takarításban, köszönjük szolgálatukat.

·       2021-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt. Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek, amely tartalmazza minden vasárnapra a mise, az olvasmány, a szentlecke és az evangélium szövegeit. Rövid magyarázatok, feladatok is segítik a megértést. A gyerekek így követni tudják, amit hallanak. Az előfizetés egy évre változatlanul 4800 Ft. Aki kéri az újságot, az november 29-éig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

·       Szeplőtelen Fogantatás ünnepe előtt, nov. 30.-tól dec. 8.-ig, imakilencedet tartanánk családjainkért 1-1 óra otthoni kötött és egyéb szívből mondott imával. Keresünk a nap 24 órájára 24 áldozatkész Testvért, vagy ha ez nem sikerül, legalább 6 órától este 24 óráig 18 embert, aki erre 9 napon át tud vállalkozni a neki megfelelő órában. Érdeklődni és feliratkozni Váraljai Istvánnénál lehet.

·       „Tegyétek tanítványommá mind a Gödieket!” E gondolat jegyében hívunk mindenkit arra, hogy az elkövetkező hónapokban imádkozzunk együtt a közösségünkben az evangelizáció lelkületének növekedésért. A padokon és a kijáratoknál imakártyát találthatók. Arra kérünk, hogy vigyék haza ezt a kis imádságot saját maguknak és azoknak is, akik a vírushelyzet miatt most nem tudnak templomba járni. Kérjük imáikat családilag vagy egyénileg azért, hogy plébániai közösségeink lélekben megújuljanak, növekedjünk a szeretetben és fellobbanjon bennünk az evangelizáció tüze.

·       A Túrakör következő kirándulása nov. 28-án szombaton lesz Piliscsév környékére. A táv kb. 12 km, a szintkülönbség 300 m. Utazás autókkal, találkozó Alsógödön a Kossuth téri parkolóban 8.30-kor, hazaérkezés fél 5 körül.

·       Ezúton tájékoztatjuk a kedves testvéreket, hogy a templom toronysisakjának felújítása összesen 3.809.000 Ft-ba került. Erre a célra a Váci Egyházmegyétől 2.000.000 Ft támogatást kaptunk. A felújítás céljára a hívektől eddig 370.000 Ft jött össze. Az eddigi támogatást köszönünk szépen! Isten fizesse meg!

·       Jövő évi naptárak és kalendárium kapható a sekrestyében.

·       Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és támogatást nagyon szépen köszönünk! Isten fizesse meg!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT