HIRDETÉS 2019. január 27-február 3. ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

 

HIRDETÉS 2019. január 27-február 3.

 

ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP

 

 

 

VASÁRNAP (január 27.)

 

         8.30: Hálából

 

        18.00: † Nagyszülőkért

 

 

 

SZERDA (január 30.)

 

         7.00: † Telek Szülőkért és Testvérekért

 

 

 

CSÜTÖRTÖK (január 31.)

 

        18.00: Csendes szentségimádás

 

 

 

PÉNTEK (február 1.)

 

        18.00: † Bagdi Balázsért és Nagyszülőkért

 

 

 

VASÁRNAP (február 3.) - ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP

 

         8.30: Hálából

 

        18.00: Ocskai Irén Mária lelki üdvéért

 

 

 

 

 

A dunakeszi Krisztus Király Katolikus Iskola várja a leendő elsősöket a következő tanévre. Felvételi elbeszélgetésre időpontot az Iskola honlapján keresztül kérhetnek a kedves Szülők.

 

 

 

A Váci Egyházmegye Főiskolája, a Vácott működő Apor Vilmos Katolikus Főiskola 2019 őszén is szeretettel várja az új növendékeket. Ennek előkészítésére február 6-án kedden nyílt napot rendeznek, amelyre tisztelettel hívják az érdeklődőket.

 

A katekéta és lelkipásztori munkatárs valamint a kántorképző szakra folyamatosan lehet jelentkezni, a többi szakra a felvi.hu honlapon február 15-ig lehet a kérelmet beadni.

 

 

 

Szeretettel várjuk mindazokat a PLÉBÁNIAI PIKNIK elnevezésű találkozón, akik szívesen osztanák meg idejüket és ebédjüket, három alkalommal ebben a félévben, február 10-én, március 10-én, április 7-én. A fél 9-es mise után a plébánián lesz lehetőség ismerkedésre, beszélgetésre, játékra, amit egy közös batyus ebéddel zárunk déltájban.

 

 

 

Az idén Királyrétre tervezzük a Családtábort július 4-7-ig. A részletekről később adunk tájékoztatást. /Addig is Takács Zsófit kereshetik az érdeklődők./

 

 

 

Az utóbbi időben megfogyatkozott a templom takarítók létszáma, ezért szeretettel kérjük, hogy aki négyhetenként tudna vállalni önkéntes takarítói szolgálatot, az jelentkezzen a sekrestyében, előre is köszönjük!

 

Február 1-én pénteken az 1. csoport következik a takarításban, köszönjük munkájukat.

 

 

 

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT