2017. március 19-26. – Nagyböjt 3. vasárnapja

Kategória: Hídetések
Megjelent: Írta: Heltovics Ede

HIRDETÉS

2017. március 19-26. – Nagyböjt 3. vasárnapja

 

VASÁRNAP (március 19.) - Nagyböjt 3. vasárnapja

          8.30: Kővári és Becsei család élő és † tagjaiért

        18.00: Csanda család élő és † tagjaiért

 

HÉTFŐ (március 20.) - Szent József Főünnepe

        8.30: Ünnepi szentmise Szent József tiszteletére

 

SZERDA (március 22.)

        18.00: † Édesanyáért

        19.00: Katekézis a plébánián

 

PÉNTEK (március 24.)

        18.00: † Tiborért

        18.30: Keresztút

 

VASÁRNAP (március 26.) - Nagyböjt 4. vasárnapja

          8.30: Juhász és Bálint család élő és † tagjaiért

        18.00: † Édesapáért és élő családért

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele alapján március 19. és 26. között nagyböjti tartós élelmiszer-gyűjtés lesz.  Kérjük, hogy felajánlásaikat a gyóntatószék mellett helyezzék el. Előre is köszönjük!

 

Március 25-én szombaton a Túrakör kirándulást szervez a Börzsönybe, Ipolytölgyesről Márianosztrára, kb. 14 km. Indulás Felsőgödről a 8.13-as vonattal.

 

Március 26-án vasárnap az esti szentmise után nagyböjti zenés áhitat lesz a Sebastian Consort előadásában Lachegyi Imrével, Szászvárosi Sándorral. Szeretettel hívjuk a zeneszerető híveket!

 

Nagyböjti lelkigyakorlat lesz templomunkban március 30-án csütörtökön és március 31-én pénteken. 17 órától gyóntatás, 18 órától szentmise lelkigyakorlatos szentbeszéddel. A lelkigyakorlatot Kovács András dányi plébános fogja tartani.

 

 

Alsógödön március 28-án kedden és márc.29-én szerdán lesz lelkigyakorlat ugyanígy 17 órától gyónási lehetőséggel és 18 órakor szentmisével. Ezt a lelkigyakorlatot Böcskei Győző atya, a soproni Szent István templom plébánosa tartja.

Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy a nagyböjti szentgyónás elvégzésére így négy nap is rendelkezésre áll, a szentmisék előtt és alatt is lesz gyóntatás, éljünk a lehetőséggel!

 

Április 1-én szombaton 9 órától Városi nagytakarítás lesz, többek között a Bozóky téren is . A takarításhoz kesztyűt és zsákot az önkormányzat biztosít, és a résztvevőket 12 órakor ebéddel vendégeli meg a Duna-part Nyaralóházakban. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk rendbe rakni plébániánk kertjét és környezetét is, (gereblyézés, tuják tisztogatása). Kérjük a kedves Testvéreket, aki tud és szeretne segíteni, jöjjön el és hozzon szerszámot is magával. Előre is köszönjük!

. Minden jog fenntartva | JOGI NYILATKOZAT